Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

18 Ιουλ 2006

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Φωτιά, καταστροφή, δυστυχία και θάνατο ξερνά ολοένα και περισσότερο η «καλοκαιρινή βροχή» των σιωνιστών δολοφόνων του Ισραήλ. Εκατοντάδες νεκροί -άμαχοι και γυναικόπαιδα- χιλιάδες τραυματίες, τεράστιες καταστροφές βασικών υποδομών, είναι το τίμημα για τους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες αντιμέτωποι με τη σιωνιστική θηριωδία, που συνιστά πολεμική επιχείρηση με άμεσους αλλά και συνολικότερους στόχους:
• Τη συντριβή του Παλαιστινιακού αγώνα για λευτεριά και ανεξαρτησία και την επιβολή -ακόμα και με όρους γενοκτονίας και εξόντωσης της νόμιμα εκλεγμένης Παλαιστινιακής κυβέρνησης- της απόλυτης κυριαρχίας του κράτους του Ισραήλ, σε όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη.
•Την επανείσοδο των Ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων με όρους κατοχής στο νότιο Λίβανο, τη συντριβή και στη χώρα αυτή κάθε δύναμης αντίστασης στα σιωνιστικά-ιμπεριαλιστικά σχέδια, την ενίσχυση των αντιδραστικών και αμερικανόδουλων δυνάμεων που θα μετατρέψουν το Λίβανο σε προέκταση του φασιστικού Ισραηλινού κράτους.
Είναι φανερό πως αυτές οι επιδιώξεις αντανακλούν ευρύτερα σχέδια από την ενίσχυση του ρόλου και της θέσης του Ισραήλ στην πολύπαθη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή. Η «εκκαθάριση» αντιστάσεων και λαών, συμπλέει και υποβοηθά τον «μακρύ πόλεμο» της Ουάσιγκτον, δημιουργεί στρατιωτικούς και πολιτικούς όρους για να ξεδιπλωθεί η επίθεση ενάντια στον «άξονα του κακού»,ανάβει τη φωτιά των πολεμικών κινδύνων για όλη την περιοχή! Γι αυτό ακριβώς οι ΗΠΑ στηρίζουν πολιτικά τη φασιστική σιωνιστική επιχείρηση, μέχρι του σημείου να μην επιτρέπουν ούτε τη διατύπωση μιας «κριτικής δήλωσης» από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Αντίθετα, στηρίζουν ανοιχτά το «δικαίωμα» των σιωνιστών δολοφόνων να μακελεύουν τους λαούς, να αναπτύσσουν όρους εμφυλίων σπαραγμών και συντριπτικών πιέσεων στις χώρες και τις κυβερνήσεις της περιοχής, για να αποσαρθρωθούν οι όροι αντίστασης των λαών, για να ανοίξει για τους ίδιους ο δρόμος που έχει φράξει η ηρωική Ιρακινή αντίσταση, ο άσβεστος αντιαμερικανισμός των εκατομμυρίων των Αράβων και το παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα.
Ταυτόχρονα είναι φανερός και ο αντιδραστικός, τυχοδιωκτικός ρόλος των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Είτε ως ΕΕ., είτε ο κάθε ένας χωριστά στηρίζουν το σιωνιστικό καθεστώς και παζαρεύουν –χωρίς κανένα ενδοιασμό για το αίμα και τη δυστυχία των λαών- τα συμφέροντά τους, τη θέση στην οποία θα βρεθούν στην επόμενη κλιμάκωση, στην επόμενη σφαγή.
Οι υποκριτικές κορώνες για την ανάγκη «εκτόνωσης της κρίσης»(!) δε μπορούν να κρύψουν τη γραμμή της στοίχισης και της υποτέλειας στα Αμερικανονατοϊκά αφεντικά με την οποία κινούνται η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Ηδη η βάση της Σούδας έχει τεθεί σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας, ενώ ο Γ. Παπανδρέου σαν «έτοιμος από καιρό», χρεώθηκε άνωθεν πρωτοβουλίες πίεσης και συμμόρφωσης των χωρών της περιοχής στις ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις.
Η αιματηρή δοκιμασία των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, ο αγώνας τους ενάντια στους φασίστες σιωνιστές και τον ιμπεριαλισμό, οι ευρύτεροι κίνδυνοι που προδιαγράφονται, πρέπει να σημάνουν συναγερμό αλληλεγγύης, συστράτευσης, μαζικής αντιπολεμικής, αντιιμπεριαλιστικής πάλης σε όλους τους λαούς! Ο λαός μας και η αγωνιζόμενη νεολαία της χώρας μας, κόντρα στα κηρύγματα των ρεαλιστών της υποταγής στους σύγχρονους τυράννους, πρέπει να πρωτοστατήσουν σ’ αυτή την πάλη, γιατί είναι η πάλη που εκφράζει τα δικά τους συμφέροντα, τη δική τους προοπτική.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ- ΚΑΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ-ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΚΕ(μ-λ)

Καταδικάστε τους σιωνιστές δολοφόνους!

Ανακοίνωση Τύπου


Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε πανδημοκρατική αντιιμπεριαλιστική και αντιπολεμική κινητοποίηση όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους , τους εργαζόμενους και την νεολαία ενάντια στις νέες βάρβαρες και γενοκτονικές επιθέσεις των σιωνιστών επιδρομέων στην Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη, στην Παλαιστινιακή γη. Οι δολοφόνοι , με την νέα επίθεση τους ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό , με τις σφαγές αμάχων , τους μαζικούς βομβαρδισμούς, την καταστροφή των υποδομών και τις επιθέσεις ενάντια στην νόμιμη κυβέρνηση και τις δομές της Παλαιστινιακής Αρχής, έδειξαν πως μοναδικός στόχος τους είναι η γενοκτονία των Παλαιστινίων και το τσάκισμα της Αντίστασης και του αγώνα τους για Ελεύθερη Παλαιστίνη. Πίσω από τους δολοφόνους βρίσκονται η σταθεροί σύμμαχοι και υποστηρικτές τους. Οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές που επιδιώκουν την κατάκτηση ολόκληρης της Μέσης Ανατολής και την υποταγή των Αραβικών λαών. Το ίδιο συνυπεύθυνοι στο έγκλημα είναι και οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση, που στηρίζουν χρόνια τώρα το σιωνιστικό καθεστώς.
Αθήνα 6/7/2006

ΚΚΕ(μ-λ)