Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

16 Απρ 2013

Ανακοίνωση Τύπου
Λευτεριά στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Ιερισσού!

H απόφαση για προφυλάκιση των δύο αγωνιζόμενων κατοίκων της Ιερισσού αποτελεί το αποκορύφωμα της πολιτικής απόφασης της τρικομματικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής με απροκάλυπτη τρομοκρατία. Οι δύο κάτοικοι προφυλακίστηκαν με πρωτοφανείς διαδικασίες εκτάκτου ανάγκης και ανύπαρκτα αποδεικτικά στοιχεία. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια να κατασκευαστούν κατηγορίες και στοιχεία και για άλλους κατοίκους της περιοχής. Όλα αυτά έχουν σκοπό να κά
μψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού της Χαλκιδικής. Δεν θα τα καταφέρουν, και τα σχέδια αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ ενάντια στους εμπνευστές τους.
Ο λαός της Χαλκιδικής αγωνίζεται για να υπερασπίσει την ζωή, το περιβάλλον και τον ορυκτό πλούτο της περιοχής από τα αρπακτικά των ξένων πολυεθνικών και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Αυτός ο αγώνας χρειάζεται να ενισχυθεί από ένα πανελλαδικό κίνημα αλληλεγγύης. Η νίκη του λαού της Χαλκιδικής θα είναι νίκη όλων όσων αντιστέκονται στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξόντωση του λαού της από τις πολιτικές της Τρόικας και των κεφαλαιοκρατών. Η τρομοκρατία δεν θα κάμψει την Χαλκιδική. Αντίθετα θα ενισχύσει την αντίσταση σε μια μάχη που ανεξάρτητα από την χρονική διάρκεια της θα είναι νικηφόρα ενάντια στους χρυσοθήρες και την κυβέρνηση που τους στηρίζει.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων, να σταματήσουν οι διώξεις και η τρομοκρατία
Αλληλεγγύη στη αγωνιζόμενη Χαλκιδική

Αθήνα 15-4-2013