Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

11 Απρ 2013

Όλη η Θεσσαλονίκη στο πόδι! Αλληλεγγύη στην Χαλκιδική!

Καταγγέλλουμε τις τρομοκρατικές συλλήψεις δύο αγωνιζόμενων κατοίκων που έγιναν την Τετάρτη 10 του Απρίλη τα ξημερώματα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Η απαγωγή μέσα από τα σπίτια τους, η εισβολή σε αυτά μέσα στην νύχτα μπροστά στις οικογένειες και σε μικρά παιδιά, η παραβίαση και καταστροφή που προξένησαν στις εξώπορτες των σπιτιών, αποτελούν πρακτικές που παραπέμπουν σε φασιστικά καθεστώτα.
Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Χαλκιδικής δεν θα λυγίσουν στα τάγματα εφόδου της τρικομματικής κυβέρνησης που έχει γίνει κανονικός μπράβος των Καναδών χρυσοθήρων και του Μπόμπολα. Ο αγώνας της Χαλκιδικής για την ζωή και την αξιοπρέπεια έχει γίνει πλέον υπόθεση όλου του ελληνικού λαού. Ο αγώνας τους θα συνεχιστεί και θα δυναμώσει ενάντια στο ορυχείο-εργοστάσιο του χρυσού θανάτου.
Το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας και του λαού μας στις πολυεθνικές και στους ληστές κεφαλαιοκράτες δεν θα περάσει.
Το ΚΚΕ( μ-λ) καλεί στην ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης. Καλεί ιδιαίτερα τον λαό της Θεσσαλονίκης να κινητοποιηθεί και να πάρει μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις που οργανώνουν οι επιτροπές αλληλεγγύης στο τριήμερο 12,13 και 14 του Απρίλη στην πόλη. Όλοι στις διαδηλώσεις και στις παραστάσεις διαμαρτυρίας για να απαιτήσουμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και να σταματήσουν οι διώξεις και τα αστυνομικά πογκρόμ.

Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης
11-4-2013